Spuma de baie

Spuma de baie  este un produs de ingrijire personala care vine intr-o varietate de arome, fiecare avand caracteristici unice care imbunatatesc aspectul si textura pielii. In aceasta categorie se regasesc opt parfumuri diferite, fiecare oferind o experienta unica si placuta in timpul baii.

Parfumul de lavanda are proprietati calmante si relaxante, ajutand la reducerea stresului si a tensiunii musculare. Aroma de flori de tei are proprietati de calmare si hidratare a pielii, iar aroma de bubble gum adauga o nota dulce si jucausa. Pepenele galben si castravetele ofera o experienta de racorire si hidratare a pielii, iar aroma de scortisoara si floare de portocal are proprietati revitalizante si tonifiante. Parfumul de trandafiri are proprietati calmante si hidratante, ajutand la reducerea inflamatiei si a iritatiilor pielii. Aroma de cocos si vanilie ofera hidratare intensa, iar oudul arabesc are proprietati antibacteriene si antiinflamatorii.

Spuma de baie vine cu arome bogate in substante hidratante care ofera catifelare si hidratare pielii, indepartand impuritatile si intarind bariera naturala de protectie a epidermei. In plus, aceste parfumuri ajuta la mentinerea pielii placut parfumate si hidratate pentru o perioada lunga de timp dupa baie.