Sare de baie

Sare de baie Epsom – o alegere excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de o baie relaxanta. Este unul dintre acele produse naturale minunate care fac minuni pentru piele, psihic, organism in general. Sarea de baie Epsom este fabricata din cristale de sulfat de magneziu, utilizate de secole pentru a ajuta la ameliorarea durerilor musculare si a stresului.
Sarea de baie Epsom devine mai speciala datorita uleiurile esentiale care sunt adaugate pentru a intensifica efectele sale terapeutice (ylang ylang, lavanda, menta). Uleiurile esentiale sunt extrase din plante si au proprietati calmante, relaxante si de revitalizare.
De asemenea, poate fi un ajutor excelent pentru cei care fac sport sau care depun un efort fizic intens. Aceasta ajuta la relaxarea muschilor si la reducerea inflamatiei, astfel incat sa te poti recupera mai rapid dupa antrenamentele intense.
Produs natural 100%, fara substante chimice sau ingrediente artificiale adaugate. O optiune excelenta pentru cei care cauta sa evite produsele cosmetice pline de substante chimice.
Este recomandata folosirea a 300 de grame de sare de baie Epsom de 3-4 ori pe saptamana. Se lasa sa curga apa calda, temperatura acesteia fiind de 37-38ºC, intr-un jet puternic, pentru a putea dizolva sarea complet. Durata baii cu sare este de aproximativ 15-20 minute.