Pet Beauty

Produse pentru animale de companie selectate de Charm Beauty ofera o gama intreaga de parfumuri, sampoane pentru caini/pisici si masti hidratante. Produsele sunt concepute pentru a fi utilizate pe caini si pisici de orice rasa si dimensiune. In categoria Pet Beauty gasesti:
– Parfumuri pentru caini si pisici special create pentru a le oferi blanosilor o aroma placuta, fie ea fructata sau florala. Aceste parfumuri sunt sigure si delicate pentru a fi utilizate pe pielea sensibila a animalelor de companie, fiind 100% vegane.
– Sampoane pentru caini din ingrediente naturale si organice, astfel incat acestea sa fie sigure si delicate pentru pielea lor. Ajuta la curatarea si hidratarea pielii si a blanii animalelor de companie. Elimina murdaria si mirosurile neplacute, dar pastreaza in acelasi timp uleiurile naturale si hidratarea pielii. Acestea se gasesc in mai multe variante pentru a oferi animalelor de companie o experienta placuta si relaxanta in timpul baii.
– Masti hidratante pentru catei si pisici concepute pentru a ajuta la hidratarea blanii animalelor de companie. Acestea ajuta la mentinerea blanii sanatoase si stralucitoare. Reduc senzatia de blana uscata si imbunatatesc aspectul general al animalelor de companie.
Toate produsele combinate ofera efectul de blana stralucitoare, piele sanatoasa si miros placut. Nu risca sanatatea patrupedului tau, alege produse pentru animale de companie din ingrediente 100% naturale.