Scrub

Un scrub de corp in baie este un produs nelipsit in rutina de ingrijire a pielii pentru a obtine o piele catifelata si stralucitoare. Ingredientul-cheie cu care ne mandrim este zaharul, care ajuta la exfolierea pielii si eliminarea celulelor moarte. Este delicat cu pielea neavand efect de inrosire. Odata cu indepartarea celulelor moarte, pielea devine mai fina si produsele hidratante patrund mai usor. Procesul de exfoliere si hidratare ajuta la restabilirea nivelului natural de hidratare al pielii, dandu-i un aspect sanatos si stralucitor.
Folosind un scrub de corp in mod regulat ajuta, la reducerea aspectului pielii uscate si a petelor sau a cicatricilor. Este important de retinut ca folosirea unui scrub in exces poate avea efecte adverse si poate irita pielea. Este recomandat sa fie folosit o data sau de doua ori pe saptamana si sa fie urmat de aplicarea unei lotiuni hidratante. Doar asa se va mentine nivelul optim de hidratare al pielii.
Scrub-ul de la Tree Hut este vedeta printre procedeele de exfoliere si a devenit unul dintre cele mai folosite exfoliante din ultimii ani. Vine ambalat in borcan de 510 g. Este fabricat din ingrediente naturale precum unt de shea certificat, uleiuri esentiale pure, vitamine.