Accesorii

In sectiunea noastra de accesorii, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti imbunatati experienta de ingrijire personala. Gasiti produse cum ar fi bentita cosmetica, perie de par si prosop turban pentru uscarea parului.
O bentita cosmetica poate fi o alegere excelenta pentru a mentine parul departe de fata in timp ce te machiezi sau iti aplici o masca faciala. Aceste bentite sunt realizate din materiale moi care nu vor trage sau deteriora parul. Sunt elastice si se potrivesc oricarei marimi.
Pentru a te asigura ca parul tau este intotdeauna in cea mai buna forma, peria de par poate fi unul dintre cele mai importante accesorii din baie. In gama noastra de perii de par, vei gasi o varietate de modele cu printuri si dimensiuni, concepute pentru a se potrivi cu diferite tipuri de par.
Prosopul de baie tip turban pentru a-ti usca parul fara uscator este ca o noua minune a lumii! Prosopul este ideal pentru a absorbi excesul de umiditate din par si pentru a-l usca fara a-l deteriora. Are 2 nasturi la spate care ajuta la fixarea parului.
Ca intotdeuna alegem printuri si culori vii. Accesoriile noastre completeaza rutina de ingrijire facand-o mai confortabila si mai placuta.