Sare de Baie

O sare de baie este cea mai potrivita metoda de relaxare. Alege aroma si forma ta preferata! Transforma baia obisnuita in ceva unic si deosebit!

Relaxarea este asigurata atunci cand pregatesti o cada cu apa calda, in care sarea de baie este personajul principal. Aceasta ofera pielii mai mult decat relaxare. Sarurile de baie sunt din ingrediente 100% naturale ceea ce asigura si sanatatea pielii.

Sarea de baie – Cum o folosești?

Datorita beneficiilor sale, sarea de baie poate fi folosita prin adaugarea in apa din cada a unui bulgare din sare de baie. Relaxeaza-te timp de 15, 20 de minute, astfel incat efectele sarii de baie sa se instaleze.

Beneficii

Baile cu sare de baie alunga stresul, starile de depresie, calmeaza sistemul nervos, elimina starea de incordare si restabileste echilibrul în organism. Baile cu sare de baie au un efect purificator asupra organismului determinand o intensa alimentare a pielii cu sange, favorizand  in acelasi timp si metabolismul. Uleiurile esentiale care intra in compozitia sarii de baie au efect de aromaterapie, ajutand la relaxarea si revigorarea organismului.

Se arată 1–9 din 73 rezultate